Nu har det visat sig att det är hög tid för att handla kläder och fylla på hyllorna här i hemmet. Det brukar bli så med jämna mellanrum i och med att jag sällan ger mig ut och handlar kläder och därför köper allting samtidigt. För min del har kläder varit någonting som verkligen kostar. Inte för att jag köper dyra märken, utan mer för att jag inte handlar genomtänkt. Det kan lätt försvinna mer pengar än man tänkt sig när man går ner på stan för sina inköp, men jag har nu fått klart för mig hur mycket man kan spara ifall man istället handlar allting man behöver via internet så när som på basplagg man kan ha behov av oftare. Jag började handla underkläder på nätet och kunde på det sättet spara in flera hundra om året. När det kommer till underkläder kan man ofta hitta alla stora märken till ett lägre pris än i vanliga butiker. I vissa fall kan det handla om halva priset! Är man aktiv och verkligen gillar att handla kläder kan man gå med i en klubb där man erbjuds extra låga priser på vissa artiklar, men även annars kan man vinna mycket på att beställa hemifrån!

Till en början var det bara underkläder jag köpte på internet, men med tiden kom jag fram till att det är säkert att handla även vanliga kläder på detta sätt. E-handel har blivit allt vanligare i samhället nu för tiden och jag läste för några månader sedan att majoriteten av dagliga internetanvändare vid ett eller annat tillfälle shoppat på detta sätt. Nu har det kommit certifieringar man kan få som e-handelsägare, och väljer man att handla från de bolag som fått utmärkelsen ”trygg e-handel” kan man vara lugn och känna sig säker på att allting sköts som det skall. När jag köper kläder eller underkläder via nätet brukar det bli svenska sidor jag besöker, men det har även förekommit att jag handlat från andra länder. I vissa fall kommer dock tullavgifter när ifall man köper från utomeuropeiska sidor.

En vän till mig började handla sexiga underkläder via en webbhandel i och med att hon inte ville stå i butiken och synas när hon handlade vad hon sökte, men efter en tid gick hon också över till att handla sina vanliga kläder via internet. När det kommer till sexiga underkläder tror jag det är vanligt att man beställer via internet även om man skulle ha bra affärer i sin stad. Det finns en viss blyghet när det kommer till sexiga underkläder och att man kan handla dessa varor via internet gör att man kan våga slå till på även de mer vågade plagg som man kanske skulle skämmas för att inhandla i traditionell affär.