För en månad sedan skulle man ha kommit in med sina ansökningar till den utbildning man ville gå till hösten. Det var svårt för mig att bestämma mig för vilken utbildning jag skulle välja, men till slut kom jag fram till ett par stycken som kändes helt rätt för mig. Jag vet inte riktigt vilken av dessa utbildningar jag har störst möjlighet att komma in på, men om det blir som jag vill kan jag kanske till och med välja. Mina betyg har varit bra och jag har en hel del meriter som kanske kan vägas in till min fördel. Nu kanske de inte går på gamla meriter, men det kändes som att man ändå kunde skicka in ett brev när man ändå sökte. Har jag tur borde det ju räknas med på något vis i alla fall.

Nu går man och väntar på svar även om jag vet att det kan ta en stund till innan man får svar från den utbildning man sökt. Det är första gången jag gör någon sökning till denna typ av utbildning, men det borde ju inte vara helt omöjligt att lyckas komma in på någonting som är kopplat till sådant man vill göra i framtiden. Alla de som söker utbildning har nog en vision om vad de vill göra även om denna vision kan vara svårbegriplig och diffus. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag vill göra. Samtidigt känns det rätt med viss utbildning så jag får gå efter det.